Képek, videók, apartman, Tisza-tó

Pihenésre vágyik? Irány a Tisza-tó! Apartmanok, szállás lehetőség Tiszafüred szívében! 

Szálláshelyünk a Tisza-tó mellett található, ahol számos program közül választhat!  Videókkal és képekkel segítünk dönteni, mivel töltse el szabadidejét a Tisza-tónál. Az apartmanok fotói mellett az alaprajzot is megtekintheti, ezzel is segítünk a választásban.

A Tisza-tó az év minden napján nyújt valami izgalmas programot. A Tisza-tavi Ökocentrum 5 perc, a kiskörei vízlépcső, hallépcső 20 perc autóval. Kalandsziget, kikötők, szabadstrand, thermál fürdő, városközpont néhány perc alatt elérhetők. A kikötőkben lehet kajakot, kenut, csónakot motorral, vagy anélkül bérelni. 
Júniusban érdemes megnézni a tiszavirágzást, az október november a horgászok kedvelt időszaka a Tiszán. Szinte egész évben van lovaglási lehetőség szintén a közelben. 
Kerékpár túra a Tisza-tó körül? Igazi élmény az ide látogatóknak!
Kézműveskedés, íjászat, nyári fesztiválok, téli jégtúrák.

YouTube-videoklip


Tisza-tó Apartman Tiszafüred Potyka közelébenYouTube video Tiszafüredről

Megtekintheti Tiszafüred nevezetes helyeit, program szervezéshez kiváló segítséget nyújt.
Mindenképp érdemes csónak túrán részt venni, megnézni az Ökocentrumot, ellátogatni a Tanösvényre. Gyermekekkel kiváló lehetőség a Kalandsziget, azonban felnőtteknek is óriási élmény.Csónak túra a Tisza-tavon

Természeti kincsekben értékes nyaraló hely a Tisza-tó. Érdemes túravezetővel tervezni egy csónak tórát,  így biztosan felejthetetlen élményben lesz része. Óriási fák ízbe nyúló ágai, tavirózsa mezők, Madárrezervátum, Óhalászi sziget mind csodás hely.     YouTube-videoklipTiszafüred Apartman Tisza-tó közelében Kalandpark
Kalandsziget 


Hatalmas élményt nyújt felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt. Tiszafüred Városi Kikötő felől közelíthető meg a bejárata. Csónakkal, vagy komppal lehet átjutni a csodálatos szigetre. Egész napot érdemes rászánni erre a programra. Aki nem szeretné a pályákat kipróbálni, lehetőség van sétajegy vásárlására a szigeten, mely szintén egész napra szól.YouTube-videoklip

Tisza-tó Apartman Tiszafüred közelében Kalandsziget
Kalandsziget Tiszafüreden 


A fotó a gyermek pályáról készült. Sétajegy is vásárolható, ha valaki nem szeretné a pályákat igénybe venni. Azonban 3 típusú pálya van, felnőtteknek is, így garantált a szórakozás minden korosztálynak.
Tisza-tavi csónak túra - Potyka Apartman TiszafüredCsónak túra, Tisza-tó

A Városi Kikötőből indulva lehetőség van magán úton, vagy túravezetővel körbejárni a tavat. Érdemes túravezetővel menni, mert jobban ismeri a látványos helyeket, titokzatos vízi ösvényeket, élővilágot.
Téli korcsolyázás a Tisza-tavonTéli korcsolyázás a Tisza-tavon

A téli sportok kedvelőinek csodás élmény lehet korcsolyázni a Tisza-tavon. Nem hasonlítható a zárt pályákhoz, itt hatalmas a terület. Szinte minden évben van lehetőség korcsolyázásra, kikötők szervezésében jégtúrákra, rövidebb-hosszabb ideig, időjárás függvényében.Tisza-tó apartman Tiszafüred közelében KalandszigetA Kalandszigetről készült a fotó.Apartmanok alaprajza: 

Nyaraló Tisza-tó alaprajz


Szállás Tisza-tó alaprajzPotyka Apartman Tiszafüred Alaprajz

Mindhárom apartmanunk külön bejárattal ,saját konyhával, fürdőszobával rendelkezik. Kert tartozik az apartmanokhoz, zárt parkoló résszel. A kertben minden apartmannak saját kiülő része van, grillezési, főzési lehetőség adott.

                     
Apartman Tisza-tó szállás
       
Potyka Apartman Tisza-tó szállás
   


    

   
                                                                                                               
                                                 
                                                            Szállás Tisza-tó, Potyla Apartman Tiszafüred

Szállás Potyka Apartman Tisza-tó                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
Ha igényes apartmant keres a Tisza-tónál, jöjjön el hozzánk a Potyka Apartmanba!


Készítette: 
Tiszafüred Apartman Potyka
tiszafuredszallas.hu