Elérhetőség

A Tisza-tó kedvelt nyaraló hely, turisztikai célpont. A Potyka Apartman Tiszafüred frekventált részén található. Közelben éttermek, cukrászdák, vásárlási lehetőség, termál fürdő, és egyéb program lehetőségek. Évről évre  egyre több turista érkezik hozzánk nyári szezonban, ősztől tavaszig pedig kirándulni vágyók, fotósok, természetbúvárok, horgászok, vagy épp tiszafüredi munka miatt érkeznek hozzánk vendégek.

https://sites.google.com/site/potykaapartman/elerhetoseg/banner.jpg


Az alábbi elérhetőségeken veheti fel a kapcsolatot velünk:

E-mail: info@tiszafuredszallas.hu
Tel: +36 308380807

Cím: 5350 Tiszafüred, Aradi Vértanúk útja 10.

Tiszafüred apartman házak a modern kor igényeinek megfelelően!


A városközponthoz, szabad strandhoz, thermál fürdőhöz néhány percre, csodás, zöld környezetben pihenhet! Apartmanunk a 33-as főútról könnyen megközelíthető, azonban egy csendes kis utcában helyezkedik el. Parkolás kerítéssel zárt helyen történik.
  1. Debrecen, Hortobágy irányából érkező vendégeknek a 33-as főúton haladva a Suzuki Autószalonnál kell balra fordulniuk, ez lesz az Aradi Vértanúk útja. Ezen az úton haladva lesz egy keresztező út, ezen áthaladva folytatódik az Aradi vértanúk útja és bal oldalon kell keresni a 10-es házszámot.
  2. Budapest, Füzesabony irányából érkező vendégeknek a 33-as főúton haladva a Suzuki Autószalonnál jobbra kell lefordulniuk, ez lesz az Aradi Vértanúk útja. Ezen az úton haladva lesz egy keresztező út, ezen áthaladva folytatódik az Aradi vértanúk útja és bal oldalon kell keresnie a 10-es házszámot.
  3. Karcag, Kunhegyes, Kunmadaras, Tiszaigar, Tiszaörs irányából érkező vendégek a 34-es főúton érkeznek meg Tiszafüredre. Ahogy megérkeznek Tiszafüredre, a lámpás kereszteződésnél balra kell fordulniuk, ezzel a 33-as főútra térnek át. Egyenesen kell haladniuk és szintén a Suzuki Autószalonnál kell balra fordulni, ez lesz az Aradi Vértanúk útja. Egyenesen kell továbbhaladni egy kereszteződésen szintén egyenesen áthaladni, ezután bal oldalon kell keresni a 10-es házszámot. 
Tisza-tavi túra alkalmával célszerű felfedezni a környező falvakat, városokat is. Programokkal kapcsolatban segítjük vendégeinket. Tisza-tó és Tiszafüred látnivalói, környező falvak, települések, éttermek, cukrászdák várják az ide látogatókat. 
Weboldalunkon is összegeztük a főbb látnivalókat a Tisza-tó körül, ezen kívűl prospektusokat, szórólapokat készítünk minden apartmanba, hogy segítsük vendégeinket a legjobb programok kiválasztásában.